MOT NYA ÄVENTYR

Vilken vecka hörrni! Tisdagen började bra med att jag fick träffa Emma som kom hem! Sen blev det till att jobba över. Satt med en stor order som jag ville göra klart, ville inte lämna något ofärdigt när jag skulle sluta på Ricoh. Onsdagen var min sista dag och var riktigt trevlig! Vi lunchade ute, jag gjorde klart en stor order jag jobbat på en del (mycket!) och sen hade vi avskedsfika/ avtackning med ordergänget. Jag och Hanna fick blommor, choklad och ett fint kort :).

Min konsultchef från Kontorsfixarna kom också förbi och lämnade anställningsbevis/ rekommendation och önskade lycka till på nya jobbet :). Måste göra lite reklam här för Kontorsfixarna – jag har alltid varit skeptisk till att vara inhyrd, men Kontorsfixarna är bra på att underhålla relationen till sina konsulter, visar uppskattning och engagemang genom besök på arbetsplatsen samt event som ordnas för konsulterna samt att dom har bra löner. Kan rekommendera att söka jobb via dom om ni vill arbeta inom admin/ kontor :)!

Onsdagen avslutades med att städa skrivbordet after hours… Sorgligt då jag älskar mina kollegor. Men jag går nu vidare till Boehringer Ingelheim där jag från och med idag kommer arbeta som HR-/ Executive Assistant. Det känns otroligt kul!! Vill tacka David (igen!) som rekommenderade mig till den här tjänsten!

20140109-224943.jpg

20140109-224957.jpg

20140109-225154.jpg

Härlig utsikt mot Bergsundstrand  från mitt nya kontor <3 ↓

20140109-225031.jpgEfter första dagen på IB idag drog jag och David till Marie Laveau och tog en öl. Sedan kom Jenny så åt vi och snackade skit <3.

20140109-225139.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>