REUNITED

Drog från jobbet vid lunchtid för att möta Emma på Bromma flygplats. Kunde inte bli bättre än en direktbuss som gick utanför jobbet fram till terminalen ;). På vägen dit kände jag mig av någon anledning lite skakis och nästan nervös – förstår hur vissa kände när jag kom hem ;). Var så sjukt härligt att få kramas igen. Det händer inte ofta – men oj vilket gråt-kalas det blev! Blev så jäkla glad bara :p!

Känns underbart att ha min fantastiska vän vid min sida igen! Det är lite svårt ändå att säga att det är skönt att hon kommit ”hem” då vårt gemensamma (temporära) hem var Australien när vi lärde känna varandra. Vi har ju aldrig setts i Stockholm trots att vi bor typ 15 min från varandra :p! Ska bli kul att få se andra delar av varandras liv här på hemmaplan.

Ni får tycka att jag tjatar om denna vänskap – could not care less – för det är inte varje dag man träffar en ny vän som är så härlig och underbar som denna tjej. Jag har många fantastiska vänner som jag älskar av hela mitt hjärta – men det finns alltid plats för en till ;). Mitt halvår i Australien hade aldrig blivit lika bra om jag inte träffat Emma i februari!

20140107-232145.jpg

20140107-232203.jpg

Fick ett fint armband ”Dream” – kommer dagdrömma om våra äventyr varje dag ;) <3

2 thoughts on “REUNITED

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>