Living a bit in the past

Jag får höra ibland att jag lever för mycket i det förflutna – att jag fastnar i sådant som hänt tidigare i livet. Det är sant – jag är en otroligt ”looking back over my shoulder”-kind of girl. Detta är inte för att jag är långsint eller ”fastnar” och står kvar och stampar där. I de fall där det är i ren positiv bemärkelse så är jag en sådan typ av person som lever på energin av roliga eller härliga saker jag tidigare upplevt. Energin och glädjen som bilder och minnen ger mig är något jag kan leva på länge – något som jag tycker är jäkligt nice! Jag ser aldrig tillbaka och sitter och muttar och är bitter över nuet utan det gör mig snarare på bättre humör och ger mig en liten kick.

Det kommer bli en del tillbakablickar från Aussie här på bloggen – men det är bara för att jag vill dela med mig av sådant ni kanske inte sett eller som jag gärna vill återuppliva igen.

Hittade dessa härliga bilder då jag nu sitter och funderar lite över hur olik ens vardag kan se ut och hur pass annorlunda det kan vara att byta miljö under några månader ;).

DSC03037

Kaffe på stranden – en av mina favvo-sysslor ;)

DSC03045

Haha, den äldre generationen down under är så jäkla trevliga och roliga! Här stötte vi på Jim (?) som tog en bild på oss, och sig själv, i Mooloolaba ;)

DSC03046

Byter om lite smidigt på playan – läckert (bjuder på den ;)):

DSC03048

Doin my thing:

DSC03056

Gör en liten trycka-med-fingret-och kika statusen på dagens ”bränna” :P

DSC03075

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>