Ullared

Som ni kanske redan är varse om var familjen Österberg (delar av den iaf) nere vid Ullared och Gekås i början av veckan. Vi fick oss en trevlig roadtrip dit med mestadels fint väder. Vår underbara bullmamma hade fixat värsta picknicken som vi avnjöt i Brahehus vid Vättern. Byggnaden byggdes klart år 1650 men brann sedan ner 1708 och har varit en ruin sedan dess.

IMG_9540

My lovely sister Malin and our awsome parents (stepdad, but the best one there is ;))

IMG_9543

IMG_9546

Vi kom fram nån gång mellan 11 och 12 på förmiddagen och fick då informationen att vi inte kunde checka in i stugbyn förrän klockan 15… Vad ska vi göra under den tiden tänkte vi (hade ju hunden med oss). Men vi delade upp oss och Malin och jag kikade i butikerna/oulets utanför själva Gekås-butiken medan de andra väntade in våra vänner som skulle sluta upp från Göteborg :).

Luras inte av hur det ser ut på dessa två bilder: vi hade bara tur just där och då att det var så lite folk i rörelse. För det mesta var det proppat med folk och kö utanför entrén (ena dagen när det ösregnade var det några hundra meter kö, folk väntade i regnet med barnvagnar och hela köret, never ever att man skulle göra det :P).

IMG_9547

Vi hyrde två Ullareds-stugor ca 10 minuters promenad från varuhuset. Det är riktig svenne-banan-stil men det var riktigt trevligt. På eftermiddagarna/ kvällarna satt vi ute och myste på någons veranda och bara tog det lugnt. Stugorna var fräscha och rena så det var inga konstigheter :). Mammorna och papporna hade handlat med sig en jäkla massa mat och förberett så vi hade både frukost och middag att värma på/tillaga i stugan, superbra! Tack så mycket för allt ni fixat!

IMG_9552

IMG_9553

Campingen hade en av dom sötaste/mysigaste minigolfbanorna jag sett :)

IMG_9557

IMG_9563

Shreken träffade världens sötaste lilla kompis: Troja :p. Hon var en blandning av pudel och shih tzu. Sjukt söt!

IMG_9565

IMG_9569

Vi hade otur en stund på tisdagen med riklig nederbörd. Men vi satt och tryckte på en uteservering medan folk (galningar) stod i kö för att gå in på Gekås

IMG_9570

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>