Ullared Shopping

Efter två dagar vid Ullareds Shoppingområde undrar ni så klart vad jag kom hem med. Jag är supernöjd med mina köp! Första dagen hittade jag ett par mörkbruna skinnskor/kängor som jag föll för direkt. Kan ni tro att jag börjar prioritera sådant som är praktiskt och funktionellt framför sådant som bara är snyggt ;). Dessa skor, med rejäl gummisula och inner- och ytterfoder i skinn kostade 600:-. Sedan hittade jag en brun mjuk skinnjacka från Livelo för 650:- inne på Gekås som jag föll pladask för! Funderade på att strunta i den, onödigt att lyxa till det för mycket just nu efter långresan, men jag kunde inte stå emot. Är dock väldigt glad att den fick komma med mig hem!

IMG_9574

IMG_9575

IMG_9576

Vad köpte jag mer då tänker ni nu: jodå jag handlade mer. Det blev en t-hirt och kallingar till lillebror, piké och kallingar till pappa, kallingar till Martin (dom hade bra pris på Frank Dandy, 80:-/paret), raklödder, tuggummi, en t-shirt från Esprit för 79:- och två tunna bomullströjor med knäppning i fram. Typ som H&Ms bomullskoftor fast mycket bättre material (pris? 99:-/st!). Haha, ångrar att jag glömde köpa rakblad, Venus 4-pack för bara 99:-. Man kan verkligen fynda om man 1. kan ta sig fram och kolla (koppla på shoppingögat), 2. om man är prismedveten, 3. man vet på ett ungefär vad man vill ha – annars finns det risk för total förvirring bland alla 10 miljoner prylar på dom tre våningarna när man trängs med resten av Sveriges befolkning…

Kan säga såhär – jag var bara på entréplanet och spenderade då ändå x-antal timmar inne i butiken. Såg inte ens hela det våningsplanet… Så jag kan nästan förstå varför folk måste vara där typ en vecka :p. Tänk er 35.000 kvadratmeter prylar!

Jag vill faktiskt ge lite beröm till personalen där – trots kaos och konstanta stormningar med kunder så var det alltid rent och snyggt i hyllorna (de flesta) och det fanns alltid korgar, vagnar och personal att fråga. Nu är dom runt 1400 personer som jobbar där under högsäsong också, men ändå. Trots att det kunde kännas som kaos pga allt folk som trängdes så höll dom butiken i bra skick! Ni kan förstå att det var mycket folk när dom hade nästan alla 70 kassor öppna och det ändå var typ 10-40 min kö att komma fram och betala ;)… Det jag funderade på var hur många kassaledare dom måste ha och vilken stackare som ansvarar för stängning :p!

2 thoughts on “Ullared Shopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>