Bye Bye Dinner

Idag var vi 10 stycken som var ute på hej-då-middag. Bland annat så är det min och Karins sista kväll tillsammans här i Aussie. Känns riktigt tråkigt att inte längre bo med min lilla sångfågel, som för övrigt fyller 20 på torsdag. Jag såg till att vi sjöng för henne + bjöd henne på middag idag <3. Dock så känns det bra att vi kan ses på hemmaplan :). Kommer sakna dig <3!

Vi var på Augellos på Mooloolaba Esplanade (där jag var m mitt Project Management-team). Enligt skyltningen ska dom ha några av världens bästa pizzor. Idag åt jag Tuna & Salsa med ingredienser som färsk tonfisk, avocado, chilli, jordgubbar, aioli, sesamfrön och mozarella. Food-gasm right there ;)! Oh my god så gott!

IMG_6885

IMG_6888

IMG_6890

Efter middagen gick vi till Youghurt World och åt yoghurt glass med smarrig topping. Tycker dock att Yoghurt Land på Hawaii var bättre ;).

IMG_6891IMG_6895

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>