Plugg

Idag hade jag deadline på en rapport klockan fem. Innan dess var jag på föreläsning och en tutorial + att jag inte var klar ännu :/. Jag brukar vara mer organiserad än så, men det är inte lätt att prioritera när alla kurser har alla inlämningar typ samtidigt. En av anledningarna till att jag inte alls gillar hur dom lägger upp studierna här… Så mycket bättre hemma där man kan fokusera på ett ämne och känna att man gör det man ska. Hatar att göra saker halvbra bara för att tiden inte räcker till. Inte nöjd med dagens inlämning, men den blev klar i alla fall.

IMG_1916

IMG_1918

Lite innan tre var jag klar och hade skickat in rapporten. Då gick jag hemåt och kika i repan om jag fått något brev/paket – nope. Inte än. Telefonen borde komma på måndag – lets pray for that ;). Jag kom mer eller mindre bara innanför dörren så var det dags att byta om och ge sig ut på en promenad. Emma och jag gick till affären för att handla middagsmat och snacks till kvällens tjejmys. Emma var så söt och tyckte jag skulle bli lite ompysslad idag – så jag blev bjuden på middag :). Mer om det senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>