Mysmiddag

När vi började promenara mot affären i eftermiddags kände jag mig helt sänkt, utsugen på energi helt enkelt. Första gången jag känner så här borta. Trött, matt, slut. Men efter ett päron och en liten chokladkaka m nötter var jag pigg igen ;). Bara hem och hoppa i duschen och sedan gick jag över till Emma (som bor rakt över gatan). Hon lagade jättegod broccoli/lök/curry-soppa m creme fraiche. Till det hade vi färskt rostat bröd med smör. Gud vad gott det var! Vi åt som två tokar :p. Vi funderade på att jogga bort alla kolhydrater på gymmet i morgon bitti – men det blir lite sovmorgon istället. We need it. Vi ska nämligen göra grupparbete i morgon 10-15 (minst) så att få sova en timme extra är guld värt. Men söndag ÄR EN LEDIG DAG. Punkt.

IMG_1921

Vi unnande oss en flaska moscato till middagen också :)

IMG_1923

IMG_1924

IMG_1925

IMG_1938

Haha, vi kom in i ett stim när vi började prata svenska m varandra istället för engelska (vilket vi brukar eftersom hennes roomies hänger m oss) och helt plötsligt ser vi hur dom andra tre bara rå-stirrar på oss :p. Det är tydligen väldigt fascinerande m det svenska språket. Elliot ska alltid härma oss och han är inte den enda som tycker vi pratar såhär: shmöki schmök schömkii… Haha, det är så kul att höra hur andra uppfattar oss och vårat språk! Tydligen låter vi väldigt glada, ”it’s almost like you’re singing” säger dom :p… Har lite svårt att förstå det ;).

IMG_1930

IMG_1931

Emma hade gjort en nyttig dessert som jag definitivt kommer göra själv: ”raspberry balls” :p. Söta små hallon-bollar. Man mixar lika delar hallon, cashewnötter och kokos till en jämn smet och rullar i kokos. Så enkelt och gott :D!

IMG_1936

3 thoughts on “Mysmiddag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>