Lins-lus

Haha, scrollade igenom Aftonbladets nöjesnyheter nyss och hittade en bild på Lengan (t.v), pappas kompis, ihop m Bruce Springsteen. Vilken lyckans ost ;).

TIPSA-6930980134804471609

Ur Aftonbladet:

Igår kväll värmde Bruce Springsteen upp i baren på Grand Hôtel genom att mingla med sina fans.

Magnus Legnerfält tog en drink i hotellbaren med sina vänner i hopp om att rockstjärnan kanske skulle visa sig.

Imponerade på Bruce med tatuering

– När han dök upp med sina vänner så gick en av mina vänner fram och berättade om oss. Bruce sa att han skulle komma fram till oss lite senare och det gjorde han. Min kompis Joakim har texten till ”Land of hope and glory” tatuerad på magen, så han visade den och Bruce blev väldigt jätteimponerad. Hans livvakt tog den här bilden av oss, säger Magnus Legnerfält som ska se alla tre spelningar i Friends arena.

Men det tog inte stopp där. När ytterligare en vän anslöt till sällskapet kom Bruce fram igen för att fortsätta småsnacka. Och även när Bruce Springsteen var på väg att dra sig tillbaka trängde han sig igenom folket i baren för att säga hej till Magnus och hans sällskap en sista gång.

”Sett 21 konserter”

– Han tog sig verkligen tid, trängde sig fram till oss en gång till och sa ”Nice to meet you guys”. Jag har sett 21 konserter förut och har alltid velat träffa honom nån gång för att få den här bilden så nu är det klart, nu kan man pusta ut och bara njuta av konserterna, säger Magnus Legnerfält.

2 thoughts on “Lins-lus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>