Library…

… idag bar det av till bibblan igen. Söndagar är nu mera den enda lediga dagen i veckan. Idag var jag obotligt trött – somnade nästan sittande vid datorn så drog hem och sov en stund innan vi drog in till Mooloolaba för att äta middag. Vi ville komma ut till ”civilisationen” lite. Hade tur som vaknade i tid (trots alarm). han precis slänga på mig kläderna och kleta på fejset – otroligt att jag såg respektabel ut :p. Brukar inte försova mig, mitt på dagen, men plötsligt händer det ;).

IMG_2049

Håller på med en av dom roligaste uppgifterna just nu. Ska göra en rekryterings och urvals policy (recruitment and selection policy) gällande nyanställning/befordring till ett företag. Det inkluderar bland annat jobbeskrivning, göra en annons, brev till utvalda/ icke utvalda kandidater, en standardpolicy för all rekrytering och en bank m intervjufrågor. Riktigt roligt och praktiskt! Något jag säkerligen kommer ha stor glädje av om jag får ett jobb inom rekrytering :).

IMG_2041

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>