Gårdagen

Igår var det föreläsning, tutorial och sedan plugg i bibblan. Har haft en stor krävande gruppuppgift denna vecka som har stulit väldigt mycket av min energi – orkar inte ens gå in detalj på allt strul, but it was not good. Så när vi, klockan 08 igår morse, skulle lösa problem i grupp och leka lekar i team höll jag på att smälla av :p. Vanligtvis tycker jag sånt är kul och brukar vara väldigt engagerad, men denna gång tittade jag mest på och fotade lite. Har haft tillräckligt med problemlösning och grupparbete denna vecka :p.

IMG_2037

Föreläsningen efter var dock intressant. Han pratade om jobbrelaterad stress och typ A- och B-personligheter. Detta är något som jag läste på psykologin för några terminer sedan och skrev även en uppsats om det. Känner igen mig mycket i det och tycker att min far är en spot-on Typ A. Tror tom att det var det jag baserade hela uppsatsen på :p… Titta på detta du pappsen <3!

Starkaset indikationerna på Typ A markerat i rött :p. Vi fick göra ett test och jag är på gränsen mellan A och B. Time for a change ;)

Slide17

IMG_2039

Dukat upp mina gejer i tysta rummet :p:

IMG_2040

Sedan åt jag middag hos det här kexet. Vi skulle kika på film också men det gick mindre bra. Det var tonårs-fest preciis utanför dörrn. Så mindre ”lugn” hemmakväll :p

IMG_2043 copy

IMG_2044

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>