Fredag kväll

Vi har haft en riktigt trevlig kväll i Maroochydore. Först var vi tio stycken som gick och såg såg Hangover 3. Känns som det var länge sedan jag var på bio, måste ha varit i januari/februari ;). Jag och Elyssha köpte med kaffe som ”snack” – yummy! Tror alla tyckte filmen var bra. Den var bättre än tvåan men det var en annan stämning/humor i denna film. Tycker fortfarande att första filmen är bäst ;).

the-hangover-3Efter bion gick Elyssha, Julia, Emma, Karin och jag vidare till piano-baren som har öppnat i närheten av bion. Det var packat med folk men vi lyckades köpa vin och fick sittplats efter ett tag. Då beställde vi in lite tapas – vilket var jäkligt gott! Jag åt rostade rödbetor m fetaost och marinerade oliver. Blev rosé till det. Mums! Vill tacka Emma som bidrar med bilderna, min lilla kamera är som sagt trasig… Ville inte ta med den stora idag om vi ev skulle ut och partaja.

DSC03587

DSC03586

DSC03593

DSC03589

Det är jättekul för Elyssha (th), som jag och Julia träffade på gymmet, ska söka en utbytestermin på Stockholms Uni till nästa vårtermin – hoppas hon kommer in :D!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>