Memoryloss, PowerPoint & lite träning på det

Kan inte säga det tillräckligt många gånger – fasen vad tiden går! Idag hade jag föreläsning och sedan läste jag inför mitt seminarie – glömde helt bort att jag skulle träffa Emma och plugga mellan 10 och 12!! Får be om ursäkt ytterligare en gång! Ingen telefon = ingen lättillgänglig kalender… Inte bra!

Slänger in en bild på dagens lunch när jag ändå är i farten ;)

_MG_4973

Efter seminariet sate jag mig i bibblan några timmar och läste artikeln igen som jag ska presentera på torsdag och började göra en PowerPoint. Jag är väldigt skeptisk till PowerPoint på det sättet att det är så många som inte kan använda det på ”rätt” sätt. I en presentation förra veckan hade personen kopierat in en hel sida från artikeln i en slide – utan att göra mellanrum eller stycken. Är ju omöjligt att lyssna på vad personen säger och läsa all text samtidigt. Tycker bara man ska använda det för att visa huvudrubriker, kortfattade viktiga punkter och modeller/figurer/bilder. PP ska bara göra det mer intressant och vara visuellt tilltalande – tycker jag ;). Sluta missbruka PP!

Delar ur min pp. Jag gillar att det är visuellt och inte så mycket text, då kan jag freestyla lite mer när jag presenterar. Genom att inte bestämma in i detalj vad jag ska säga så blir jag mindre nervös –  eftersom ingen vet exakt vad jag ska säga i alla fall ;).

Skärmavbild 2013-05-06 kl. 18.28.04

text

Nu kom jag precis hem från gymmet. Julia och jag drog dit för att svettas lite. Jäkligt skönt när man suttit hela dagen! Blev lite cykling, jogg, armar, rygg och kettlebells (mage/sida).

IMG_1856

IMG_1859

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>