A night in Mooloolaba

Ikväll åkte vi in till Mooloolaba för att äta middag och dricka lite alkohol. Var så kul idag i bibblan, Julia lämnade oss för att ha ett gruppmöte och skriva klart en av alla uppgifter som ska in närmsta tiden. Typ 40 minuter senare ser jag henne sitta ensam – ingen kom. Det är såhär det är – folk har noll respekt och slösar ens tid. Självklart kan man råka ut för sådana personer som är lite ”svåra” att jobba med eller som inte drar alla strån till stacken – men inte att hela gruppen uteblir. Australienarna är lite väl laid back ibland… Med ett litet åskmoln över huvudet kom hon med tillbaka till vårt bord och konstaterade att ”I need f*cking alkohol!”. Jaa du, det kan vi nog se till att ordna ikväll. Jag har dock inte alls känt mig på topp idag så det blev lugnt för min del ;).

IMG_2050

Tyvärr hade restaurangen vi ville äta på stängt för renovering, så det blev ett annat Italienska hak. Men det var ok. Hade dock sett fram emot en pizza m rökt lax… Den 25 maj när dom öppnar igen hänger vi på låset ;).

IMG_2051

Det blev en pizza m kyckling, senaps-aioli, bladspenat, coctailtomater och avocado. Inte alls lika flottiga som hemma. Mums!

IMG_2053

Botade det mesta av huvudvärken m en kaffe och alvedon på Starbucks innan vi gick till Lot 104 för drinkar.

IMG_2054

IMG_2055

IMG_2056

Haha, samma snubbe som stavar fel – igen :p. Man kan säga att de var kris i min skalle idag. Huvudvärk i kombo med att man redan har skrivit 100 inlämningsuppgifter. Det finns lixom inga ord kvar i förrådet nu – har inte mycket mer att säga. Måste åter igen se om det går att klämma ur ”det sista”… Tror jag glömde hjärnan på gymmet i morse. Får fan kolla i Lost & Found-lådan om den ligger där nästa gång jag går dit ;).

IMG_2059

Vi hamnade mitt i centrum för värsta pådraget – nykterhetskontroll med massa blåljus och årets köbildning. Vi väntade så snällt på bussen. Tur att vi inte behövde blåsa, det hade inte blivit billigt :p.

Mer bilder kommer i morgon. Det är Emma som fotat hela kvällen så ska försöka tanka hennes pics i morgon :). Känt mig lite låg idag, inte ens känt för att ta bilder, då är det tur att man har en go vän som också är en paparazzi ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>