Tisdag

IMG_1667

I morse mötte jag upp Emma, vi satte oss i biblioteket och jobbade på ett grupparbete. Först kilade vi till cafét och köpte kaffe, det behövdes ;). Efter några timmars ”jobb” mötte vi upp Sunny och Julia – vi gick till Student Guild (studentföreningen) som bjöd alla medlemmar på hamburgare och läsk idag till lunch. Sweet :)!

IMG_1668

IMG_1669

Sedan var det dags för föreläsningar i Project Management och Leadership and Team Dynamics. Kändes som en lång eftermiddag…

IMG_1674

IMG_1671

Sista föreläsningen drog ut lite på tiden, så jag fick skynda mig hem. Var superhungrig och slängde i mig en rostmacka innan det var dags att åka och handla. Hade inget hemma. Jag och Karin ska äta tacos i morgon, så vi handlade lite till det :)! Sen var jag på middag hos Sunny en stund och vi bytte bilder från helgen samt snackade lite plugg. Nu ska jag förhoppningsvis prata på Skype m pappa, får se hur det går ;).

IMG_1675

Vi åt lemington cake efter middagen. Det är typ som kärleksmums fast med vanlig sockerkaksbotten, choklad och kokos. I denna var det grädde och sylt, mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>