Sydney – Resan dit

Resan till Sydney gick smidigt :). Vi tog en buss från uni till Sunshine Plaza och sedan en annan buss som släppte oss ca en kilometer från flygplatsen. Det var ju påskhelg så resvägen blev inte lika smidig som om det hade varit vardag. Men men, det gick smärtfritt och vi kom fram i god tid. Väl på flygplatsen åt vi lite lunch och drack kaffe (så klart) ;). Vi satt inte ihop på flygresan ner, men jag hade min bok och sov en liten stund också :p. Jag satt vid fönsterplats långt bak och hade grym utsikt över Sydney när vi gick in för landning. Jag hade perfekt vy över hamnområdet, Harbour Bridge och Operahuset. Lucky me!!

DSCN0160

DSCN0165

IMG_1741

IMG_1744

IMG_1745

IMG_1747

Synd att fönstret var så skitigt bara. men man kan ju inte få allt ;D

_MG_1757

Nedan kan ni se hur stadskärnan mer el mindre bara består av skyskrapor. Rätt coolt men samtidigt lite opersonligt.

_MG_1760

_MG_1761

Väl framme i Sydney tog vi en taxi till vårt hostel vilket var billigare än flygbussen om man var flera. Det kostade 38 dollar och flygbussen hade kostat ca 19 dollar per person.

One thought on “Sydney – Resan dit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>