Paket!!!

Ja! Tjoho! Har äntligen fått paketet som familjen skickade för några veckor sedan! Hade fått ett mail från receptionen att det hade kommit. Så kutade dit i morse (runt hörnan) :p. Haha, blev förvånad över hur stor lådan var! Det var dom också, nyfikna tanter ;).

IMG_3470

Haha, JAAAA kaffe! Tack mamma och Håkan <3<3<3<3!

IMG_3472

Jeansen jag hade beställt från Lindex sitter som gjutet ;). Tack pappa för att du hämtade ut dom (inte för att du hade något val :p) & tack Kenny för att du glömde säga till pappa att jag hade beställt dom i hans namn… Hade velat höra pappas röstläge när han ”skällde” på postenombudet och undrade vem Fan som hade beställt jeans i damstorlek till honom Haha!

IMG_3474

HAHAHAHA! Jag dog när jag hittade mappen med detta: Teckningar från Mayvor, Arne, Maria, Tony, Bernte, Martin ,Kenny, mamma, Håkan, syrran, Bruno och flickorna! Haha fan vad roligt! Tack så jättemycket för att ni fixat och lagt så mycket tid på det här!! Jäkla tokstollar! I love it!! 

IMG_3484

IMG_3487

IMG_3486

IMG_3488

Hahahaha, och ja – min syster är ju bra påhittig! Vet dock inte hur dom räknat ut statistiken i denna bok. Men jäkligt roliga saker som man skulle kunna råka ut för :p. Här är dom som jag kan känna mig träffad av just nu :p:

IMG_3476

Det kan hända att man hamnar i en sådan ström när man är ute och surfar. Ett litet sidospår är att det Australiensiska surfmärket Rip Curl är döpt efter detta (skapat av två surfare).

IMG_3477

IMG_3479

IMG_3481

IMG_3482

Vill skicka ett tack till alla som skickat med grejer och som ritat så fint! Värmer verkligen att ni engagerat er så! Saknar er alla! Extra tack till min kära syster som fyllt i tulldeklarationer till förbannelse och kenny och Martin som hjälp mig m routern och hårddisken! Ni är bäst!

3 thoughts on “Paket!!!

  1. Vad roligt med paket! är det något du vill ha från Svedala så hör av dig:)
    Hoppas du mår bra! Saknar dig så mycket!
    Kram faster Susann

  2. Kul att du uppskattade innehållet! :) Fyller inte i en enda tulldeklaration till! ;) puss, i love u!

  3. Haha, förstår det Malin! Tack för hjälpen :p. I owe u ;)!

    Tack Susann! Tror dock jag har det mesta nu :p. Saknar dig också!! Hoppas allt är bra med er <3! Jag mår bra! Har haft en jättehärlig påskvecka så kan inte klaga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>