Byron Bay: Friday night out

När vi kom fram till Byron checkade vi in på vårt hostel och gick sedan ut för att kika på stan. Hostelet vi bodde på, Cape Byron YHA, var ok fräscht och låg bara någon minut från både ”stan” och stranden. Byron är väldigt litet så det behövs inte många timmar för att ha sett det mesta i själva stadskärnan. Som jag nämnde i tidigare inlägg finns det inga stora kedjor som Mc Donalds här, vilket bidrar till en genuin småstadskänsla. Det finns mycket butiker m surfgrejer, badkläder, solglasögon med mera. Ett väldigt trevligt ställe som jag kan rekommendera alla att åka till. Självklart spelade vädret en stor roll, det är en stad som jag vill säga är beroende av bra väder för att leverera – wihch it did ;)! Återigen massa pics from the gilrs – thank’s!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC02178

På eftermiddagen gick vi till strandområdet en stund och hängde. Det var då jag passade på att fota den härliga solnedgången.

DSC02196

Lite pre-party utanför rummet innan vi gick ut på stan för att äta middag och partaja

DSC02203

IMG_1625

Vi gick först till Cheeky Monkey (ökänd ”restaurant”/festhak). Men dom släppte bara in folk från ”vip”-kön så efter att ha stått i kö i runt en timme utan större framgång drog vi till Miss Margarita istället. Det är en mexikansk restaurang närmare stranden som hade jättegod mat och trevlig personal. Ett måste i Byron ;).

IMG_1626

DSC02210

IMG_1638

IMG_1634

Efter middagen gick vi och kikade en sväng på stan. men det var lite kyligt, så vi satte oss uppe på en veranda med infravärme och drack drinkar. jag beställde in en passionfruit-mojito :)

IMG_1651DSC02230

IMG_1652

DSC02231

IMG_1653

DSC02232

IMG_1655

IMG_1656

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>