BBQ

Igår hade jag ju BBQ m brudarna. Vi samlades ute vid grillarna runt sju stod och snackade lite skit medans vi fixade maten. Vi verkade dock fått den segaste grillen, kändes som det tog en evighet. Men kycklingen blev jättegod, den hade legat i en härlig marinad i ett dygn, nam nam :). Det var dock mindre roligt att göra rent grillhelvetet sen, ni vet ju mitt tålamod m sånna saker… Men så ställer jag min ändå in på att göra det direkt och får stå där och kämpa, ingen idé att säga emot – jag ändrar mig inte så lätt. Men det blev i alla fall 1-0 till mig och jag fick sätta mig och äta! Emma (och Elisse) hade gjort världens mumsigaste sallad till, så det blev en galet god middag ;).

IMG_1541

Elisse & Emma <3

IMG_1542

IMG_1543

IMG_1544

IMG_1545

Svängde ihop lite cuppisar också – blev omåttligt populärt ;) ↓

IMG_1550

IMG_1549

Elisse, Julia, Emma, Sunny och Alicia. Alicia är en ny bekant som jag och Julia började snacka med på gymmet förra veckan. Hon var trevlig så vi bjöd över henne på middag ;).

IMG_1547

One thought on “BBQ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>