Tisdag

Vaknade tidigt idag av solen som sken in – så härligt! Kände mig ganska så utvilad. Smsade m frugan idag också och fick massa positiv energi! Bra start på dagen ;). Försökte ringa pappa typ 10ggr också men det var bara upptaget… Hello Mr, jag vill prata m dig!!!

I alla fall :p – jag tvättade och pluggade inför provet som jag hade klockan 14. Hade en em och en fm på mig att fokusera på just detta prov eftersom jag haft massa annat att prioritera… Jag hade en jäkla tur idag, det mesta som kom på provet hade jag uppmärksammat i föreläsningsanteckningarna. Vill tacka Linus också som bidrog m några hemsnickrade instuderingsfrågor som hjälpe till :)! Vill inte ropa hej än, men det kändes som att det gick bra :).

IMG_0992

Lite efter 12 mötte jag upp Nana och vi snackade lite om caset vi skulle få på provet. Vi diskuterade det lite kort, vi satt mest bara och läste igenom våra egna anteckningar. Men ibland kan det vara bra att bara diskutera saker lite fort för att få en djupare förståelse.

IMG_0994

Köpte med mig en stor kaffe till provet. Var så sjukt trött när jag och Nana skulel röra oss till salen :p. Sen hjälper det att smutta på något (som är tjockare än vatten) när jag börjar hosta. Igår på provet i Staffing & Remuneration fick jag värsta hostattacken och jag trodde jag skulle bli utslängd :p. Man stör ju så sjukt mycket när Alla andra sitter knäpptysta som små ljus **. Tur att den föreläsaren har överseende med mitt tillstånd, hon är ju van efter två veckor :p. Vi stannade och fotade lite kängurus också:

IMG_0997

IMG_1000

Biblioteket:

IMG_1001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>