Surfing part 1

Hej! Nu har vi kommit hem efter en sjukt rolig (men samtidigt krävande) helg! Jag har lärt känna lite nya trevliga människor, fått bo vid en superfin strand och lärt mig surfa! Jag har en hel del kvar att slipa på – men jag har stått upp och surfat hela vägen in till stranden. Så jäkla grymt! Skitkul! Nu är jag väldigt väldigt trött så orkar inte skriva så mycket text idag. Väntar tills morgondagen då bilderna från helgen, som fotograferna på Mojo tagit, förhoppningsvis kommer upp på deras hemsida. Hoppas att dom fångat mig på bild ;). Kram på er!

Emma & jag

IMG_0633

Elisse & Karin (min rumskompis)

IMG_0631

Boendet: en liten bod för fyra personer. Första natten hade vi en kille som bodde där med oss men andra dagen så var det bara jag, Emma och Elisse som sov där. Rätt skönt att slippa bo med dom som festade lite väl hårt den resan ;)

_MG_0726

_MG_1099

Vi bodde intill surfskolan där vi hade lite ”teori” och där vi möttes innan varje lektion :)

_MG_1098

IMG_0644

_MG_1101

Utsikt från allmäna området (där vi åt och festade). Området ligger mellan två små floder som mynnar ut i havet. Väldigt fint läge :)

IMG_0648

En vild leguan ↓

IMG_0657

Det var ett gäng som lekte med två/diskmedel och gummiduk. Haha, här ska alla åka ihop :P. Inget för mig och min känsliga hy. Men nån måste ju fota också ;)

_MG_0742

_MG_0745

IMG_0669

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>