Sunshine Plaza

Idag åkte jag och Julia till shoppingcentret Sunshine Plaza för att köpa en present till Emma som fyller 25 på lördag. Vi ska ju till lite olika destinationer över påsklovet så vi hade tjejkväll och firade henne idag ;). Haha, vi hade en jäkla tur när vi skulle hem från busshållsplatsen när vi kom tillbaka till uni. Vi stannade och pratade med en tjej på vägen och såg att Emma kom lite längre bort. Saken var att Julia hade sagt att hon satt hemma och pluggade när Emma smsade henne när vi var borta – hade blivit lite konstigt om hon såg oss komma från bussen m kassar från shoppingcentret :P. Som tur var hann vi smita före och hon hade inte sett oss PJU! Men vilka är oddsen för att hon skulle lämna uni precis när vi klivit av bussen!?! Haha, slutet gott allting gott ;).

Thanks Julia for a nice dinner!

IMG_1158

Jag och Julia satte oss ett tag på ett fik innan vi åkte hem. Kul att bara umgås och lära känna varandra lite bättre. Julia är från München, Tyskland :)

IMG_1159

IMG_1160

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>