Måndag

20130311-194700.jpg

I morse när jag vaknade var jag så sjukt trött. Det har varit en rätt så intensiv helg så kände att jag inte var up for it när klockan ringde 06.50 – det kändes helt enkelt som ett skämt! Dagen började väl mindre bra. Det regnade som tusan och när vi stod och väntade på att föreläsningen skulle börja så var det en tjej som bara föll ihop och slog huvudet i backen. Typiskt folk att bara stå och glo! Jag och tre tjejer till hjälptes åt att hålla hennes huvud och ben och få liv i henne. Riktigt obehagligt. Hon hade bara känt sig yr och föll ihop, crazy. Vi fick säga åt dom andra flera gånger att hämta security (väktarna och vaktmästarna är sjukvårdsutbildade om det händer något på skolan). Vissa blir ju helt handlingsförlamade…  Det slutade i alla fall bra. Stackars tjej :/.

Försökte pigga upp mig själv med en kaffe efter föreläsningen. Det funkade sådär :P. Hem och plugga en snabbis och sedan till ett seminarie. Dock så hostade jag så mycket att jag var tvungen att lämna salen. Som tur var tog sig föreläsaren tid för mig efter klassen och förklarade lite snabbt vad hon hade gått igenom. Tackar för det! Har varit lite dålig de sista dagarna. Jag har eg bara hosta, en ihållig sådan :/… Men var på apoteket och köpte en ny flaska idag.

20130311-194721.jpg

20130311-194819.jpg

Laddade med lite c-vitamin också innan seminariet. Inte för att det hjälpte just då :P

IMG_1241

20130311-194833.jpg

Det är inte helt ovanligt att det står kundvagnar från mataffären utanför de två boendeområdena här. Det blir tungt om man inte känner någon med bil (om man vill handla mycket) för det tar 20 minuter att gå (enkel väg). Jag har tur som har haft Lauren som har kört mig :).

20130311-194846.jpg

Kände för att göra det lite extra enkelt för mig idag när det var dags att laga mat – så jag rev sönder hela pastapaketet (eftersom Någon tappat bort saxen…) och bestämde mig för att vi borde ha pasta i ungefär heela köket. Tur att jag hade städat lite så det var hyfsat rent. Tre-sekunders-regeln var lite svår att hålla, men lyckades rädda det mesta :P

IMG_1244Haha, ja det är en vitlökspress på Ikea som ni kan se i bilden ovan ;). Köpte med mig en just-in-case – och det var ett mycket bra köp kan jag lova :D.

2 thoughts on “Måndag

  1. Efter en veckas semester i New York var det riktigt härligt att läsa igenom din blogg :) Väldigt mycket regn tycker jag, hoppas det vänder snart trots ni går mot vintertid. Vill se surf-bilder och gärna läsa om hur du tycker det var. Något du rekommenderar? :)

  2. Jag kan verkligen rekommendera att åka på surf-resan! Var verkligen jättekul! Bilderna från företaget, Mojo, kommer inte komma upp förän om 2-3 veckor. Så bilder från själva surfningen får vi alla vänta på ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>