En dag på stranden

Idag åkte jag och Emma till Mooloolaba Beach! Solen strålade i morse men sedan blev det lite molnigt – men jag ville bestämt till stranden ändå! Och det var ingen dålig idé – solen har strålat på oss hela dagen och havet var perfekt för att bada. Vissa dagar är det strömt och höga vågor, men idag var det lugnare. Hur mysigt som helst! Älskar när man bara kan springa och slänga sig i :D!

IMG_0848

Vi stannade på ett café på esplanaden (shoppinggatan) för vi skulle köpa iskaffe. Vanlig latte eller kaffe m mjölk fast kall – ja ni vet :P. Men det var ju lättare sagt än gjort :P. På första stället fanns det inte på menyn så jag frågade om jag kunde få vanligt kylt kaffe/latte med is i. Killen i kassan gav som förslag att dom kunde fixa en kall mjölkdrink m sirap, lite kaffe, glass och grädde – OH my god. Nej, alltså jag vill bara ha kallt kaffe! No fuzz, inget hokus pokus :P. Så vi gick bort till Starbucks istället – jag säger inte att dom har bättre kaffe, men man kan få en helt vanlig kaffe eller iskaffe utan massa slisk :p. En helt vanlig jävla iskaffe helt enkelt **. Haha, men däremot hade killen i kassan problem med engelska språket – uppenbarligen… Hur kan man stava Chris fel :P?!? När det är ett engelskspråkigt land?!?

IMG_0855IMG_0857

IMG_0850

IMG_0853

IMG_0859

IMG_0861

IMG_0866

IMG_0873

IMG_0875

Vi gick en liten stund på gågatan och kikade i butiker innan vi tog bussen hem.

IMG_0878

2 thoughts on “En dag på stranden

  1. Nice! Skönt att du fått bra väder! Skulle inte ha något emot en dag på stranden, känns avlägset. Blir march madness o bärs istället :-) ta hand om dig //mf

  2. Ja äntligen har det ljusnat! Haha, förstår det! Såg på yr.no att du har runt 0°… Kan inte påstår att jag är särskilt avis ;)… Men öl låter däremot jäkligt lockande! Det är är en produkt som är jäkligt dyrt här nere :/. Desto mer att längta hem till… Det samma Marcus! Kul att höra från dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>