DFO Brisbane

Direct Factory Outlet (DFO) ligger ca 30-40 minuter med tåg och buss från centrala Brisbane. Denna outlet har öppet de flesta dagar 10-18 och består av ca 120 butiker. Dom flesta butiker är australienska och med märken som inte är så vanliga hemma vilket är rätt kul. Blir lite annat än det vanliga (typ H&M). Jag fyndade verkligen – jag som inte skulle handla något! I’m sooo bad… Men är ändå sjuukt nöjd! Satan vad man kunde hitta bra priser om man 1. vet vad man vill ha/ ska leta efter och 2. om man är prismedveten.

Jag köpte:

 • Ett par Levis-shorts 27AUD = 189SEK (outletpris var 39.99AUD men så hade dom rea på det)

IMG_0710

Vet att dom ser korta ut! Men Nej – dom är inte muff-korta när dom väl sitter på :P

IMG_0711

 • En ”strapless” BH från Calvin Klein Underwear 35AUD = 245SEK (tidigare 89AUD = 620SEK)

IMG_0714

 • En långklänning från Jeans West 10AUD = 70SEK (tidigare 89AUD) Bild en annan dag när den sitter på.
 • En mjuk långärmad tröja 10AUD
 • Flip-flop från Rusty 19AUD = 133SEK
 • ”Sandaler” (skinn/ plast) 9AUD = 63SEK

IMG_0709

Totalt ca 780 kronor för hela kalaset. Visst – det är pengar som jag kunde haft till annat. Men jag är väldigt nöjd och vet att det är sådant jag kommer använda här nere. Byter ut två par av mina gamla shorts mot de nya :).

Dom hade även butiker om sålde resväskor, surfbrädor, barnkläder, böcker, smycken med mera. Jag pratade med en tjej här på Uni Central som tyckte det var sådär när hon var på DFO – men det beror säkert på säsong och om butikerna fått in nya varor. Jag kan i alla fall rekommendera att åka dit :)

IMG_0697

Det finns även två foodcourts och några caféer.

IMG_0703

IMG_0705

One thought on “DFO Brisbane

 1. Hej!
  Såg att du skrivit om Levi’s 501 shorts. Vi säljer Levi’s 501 i alla färger och storlekar. Ta en titt i vår webshop http://www.etsy.com/shop/bystilo. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss med en specialbeställning så kan vi hitta exakt det du söker till ett bra pris.

  Tipsa gärna om vår shop i din blogg.

  Mvh
  By Stilo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>