Boendet på Uni Central

Vet inte om jag visat bilder på det tidigare, men så här ser vår lägenhet ut. Vi bor på nedre plan med ena sidan ut mot parkeringen (hade ju utsikt över en bils bakruta i mitt första rum) och sedan har vi en uteplats på andra sidan.

Vill bara säga att det är sjukt dyrt att bo här i jämförelse med att hyra hus eller lägenhet i Mooloolaba eller Marochydoore. Tjejen vi var på fest hos igår bor med två andra i en lägenhet två minuter från stranden och shoppinggatan och har tillgång till takterrass m bubbelpool och hon betalade ca 100AUD i veckan. Här kostar det 195AUD i veckan, och då har man egentligen bara sitt rum och balkong eller uteplats. Det är en fördel att det är nära till uni och att man träffar mycket folk, men jag hade hellre bott i Mooloolaba!

IMG_0899

IMG_0900

IMG_0898

IMG_0902

Här bodde jag innan (i grottan):

IMG_0903 copy

Här bor jag nu (på andra sidan lgh):

IMG_0901 copy

Min svenska rumskompis Karin bor i rummet mitt emot. Så vi brukar ha dörrarna öppna när vi är hemma, rätt trevligt för då socialiserar man lite hela tiden och känner sig inte ensam ;).

IMG_0904

IMG_0905

Med utsikt:

IMG_0906

IMG_0907

Hr är utsikten från vår uteplats (om jag sträcker mig upp). BBQ-området ligger precis utanför, så ibland är det lite högljutt och störande, men man vänjer sig :P :

IMG_0897

Borta vid palmerna i mitten av bilden (vid det vita parasollet) är poolen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>