Weather warning!

20130225-122240.jpg

Idag hade jag första föreläsningen i Staffing and Remuneration (Bemanning och Förmåner). Föreläsaren är en medelålders kvinna som har ett eget företag och är HR-konsult då hon inte föreläser och har seminarier i denna kurs. Hon verkar sjukt bra! Ser fram emot denna kurs då det är mycket praktiska övningar och då all litteratur och artiklar är kopplade till verkligheten och moderna/nutida HR-teorier och aktuella problem inom HR-branchen.

Efter föreläsningen gick jag och satte mig i bibblan en stund. Föreläsaren varnade på morgonen att det det hade gått ut en officiell Weather Warning (varning för extremt väder) så hon sade att man borde tänka på att röra sig hemmåt om man inte var tvungen att stanna i skolan. Jaja, hur dåligt kan vädret bli egentligen :P…. Sjukt dåligt! Haha, jag var tvungen att utnyttja WiFi’n i bibblan för jag hade många artiklar att ladda ner. Men det var inget skämt med väder-varningen. Holy Crap vad det regnar (börjar avta lite nu)! När jag var klar i bibblan träffade jag på en annan svensk tjej som också ska läsa kursen ”Leadership and Team Dynamics” – känns kul att träffa folk som ska läsa samma så man ev kan hitta en study-buddy :).

20130225-122259.jpg

Jag passade på att köpa mina böcker idag också. Kändes faktiskt inte som en dum idé att stå i två mil kö i bokshoppen – ville ju hellre stå där än ute :P! Efter att ha spenderat för mycket dollares tänkte jag att det var dags att dra sig hemmåt. Det kändes som en omöjlig uppgift att ta sig hem så jag tog en kaffe och en liten oat-biscuit på skolans ena café (Café J) innan jag tänkte ge mig ut under bar himmel… Tycker att denna bild representerar vädret rätt bra om vi kikar på minen som tjejen nere till höger har :P. Inte för att hänga ut nån men det är ett sånt bildligt bevis på hur man känner när det är monsunregn på Solskenskusten :P.

20130225-122310.jpg

Det är väldigt svårt att fånga regnet på bild med en halvdan mobilkamera. Men försökte ta lite bilder hemma på uteplatsen:

_MG_0141 copy

_MG_0131

Dom säger att det brukar vara dåligt väder denna tid på säsongen eftersom det har varit sådan hetta tidigare (december-januari). Det är ju typiskt att det är skitväder under introveckorna – men som alla säger till mig: Efter regn kommer solsken… Men den som väntar på nåt gott väntar fasen alltid för länge!

5 thoughts on “Weather warning!

  1. Nämen vilken otur du har! Det är nåt med dig och regn baby, it loves you! ;) Superbra bilder på vattendropparna! Miss pro herself :) Hoppas du får sol snart!

  2. Instämmer med Lotta om bilden! Vilket väder, men efter regn kommer solsken! Spännande det låter med nya kursen!

  3. Haha, men tack hörrni! Vad ni samlar pluspoäng ;)!

    Haha, jag är så less på att höra det där nu. Har haft Knappt två soldagar på snart två veckor! Outrageous! Men på måndag ska det tydligen bli sol…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>