Take a chance

155022412144938427_HT8QmNqf_c

Lite om att ta chansen att åka bort… De första dagarna har varit fyllda av blandade känslor. Samtidigt som det är spännande och kul att träffa ny människor så saknar man alla där hemma, mest för att man inte har någon att umgås med direkt när man kommer ner (ganska självklart :P). Men det har gått rätt fort att hitta trevligt folk här. Man måste dock bara tänka på allt bra som kan komma med en sån här resa om man känner sig olustig eller lite ensam. När skolan väl börjar så kommer man träffa massa folk (vilket man automatiskt gör när man bor här) och sen finns det mycket att se när man lär sig hur man kan ta sig runt. Det tar lite tid men är nog helt klart värt det i slutändan.

aussie_map

Funderade lite kring detta då det var en svensk tjej som hade sån hemlängtan och bara satt själv på sitt rum. Hon åkte hem igår (var bara här två dagar). Hon hade tydligen ångrat sig precis innan hon åkte hit, men det är synd att inte ge det en chans. Det är inte lätt för någon som kommer ensam, man måste bara våga gå utanför dörren så stöter man på nån :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>