Mooloolaba & ösregn

IMG_0518

Idag var ju tanken att vi skulle åka till stranden och bada. Men det har verkligen öst ner regn så den idén fick vi skrota. Vi åkte i alla fall till Mooloolaba, en bilfärd på ca 10min, där det finns en trevlig promenadgata m caféer och småbutiker längst med stranden. Det var mysigt. Med tanke på vädret idag så blev det en varm choklad snarare än en frappuchino ;). Lauren var snäll och skjutsade mig till affären också, så jag fick handla lite mer. Bla ett täcke. Inte för att det är kallt annars, men på natten blir det lite kyligt när man har takfläkten på.

IMG_0519

Min rumskompis Karin och Lauren på Starbucks

IMG_0520

IMG_0521

IMG_0525

Mooloolaba Beach:

IMG_0527

IMG_0529

IMG_0531

6 thoughts on “Mooloolaba & ösregn

 1. Babe Osterbert! fasen va fint att se att du har de bra! Jamenar vad gör lite regn, då uppskattar man bara solen lite extra när den väl tittar fram! :) Jag sitter nu på jobbet efter en ofrivillig sovmorgon! Hoppas du får en underbar dag! Massa puss & kram Mallisen

 2. Hej babe!
  Härligt att se att du är framme! Efter regn kommer solsken! :)

  Många pussar och kramar

 3. Även om det regnar så ser det helt fantastiskt ut :) Älskar din blogg och blir ännu mer inspirerad av att åka dit och plugga och bo precis där du är. Så glad jag hittade hit, och så rätt i tid. Fortsätt med så härliga bilder, så kul och se :)

 4. Haha, precis Mallan & Christina – på fredag nästa vecka ska det bli sol :P. Ser fram emot det ;). Miss u guys! Haha, Mallis då! Var du trött i morse eller (eller var det kanske i förmiddags du kikade förbi jobbet ;)? )

  Ja Lotta, det är fint här. Ska bli roligt att få åka runt lite när vädret slår om. Inte för att vara oförskämd på något sätt, men hur gammal är du?? Kan vara bra att veta om jag ska ge lite tips och så – det är väldigt blandade åldrar här vilket påverkar både hur man bor och vad folk gör när de inte pluggar ;)

 5. haha Chriss nu tar vi det lilla lugna va ;) gjorde i ordning mej på en kvart o kuuuuuta till tuben, puuuuh men jag hann tillslut! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>