Kurslitteratur

Det första jag vill nämna är att litteraturen är sjukt dyr här. Jag har två böcker: ”Contemporary Project Management” och ”Human Resource Management – Strategy and Practice”. Dessa kostar 137,95AUD (910 SEK) resp. 144,95AUD (955 SEK).

_MG_0209

Jag har dock en jäkla tur – jag behöver bara köpa litteratur till två av mina fyra kurser! Annars hade det blivit sjukt dyrt! Men alla andrahands-böcker var slut och online är det plus frakt. Men men, nu har jag dom iaf, måste ju börja läsa. Men det kan vara bra att veta att litteraturen typ är dubbelt så dyr här som hemma om man tänkt åka hit, är ju inte kul att få det som en bitchslap i fejset när man kommer hit :P.

_MG_0215

Något som man tjänar på i längden är att bli medlem i bokshoppen – CoOp. Då får man 20-30% rabatt på alla köp och extrapriser på ex kläder m skolans logga, allt skriv- och kontorsmaterial (block, pärmar osv) med mera. Jag gick med och fick 20AUD i rabatt = +-0 på detta köp. Men kostade ju inget extra och jag kommer säkert behöva något annat därifrån under terminens gång. Som ni ser på prislapparna så finns det ett ord.pris och ett pris för medlemmar. Rabatten varierar beroende på vilken typ av litteratur eller produkt det gäller.

2 thoughts on “Kurslitteratur

  1. Bra tips :-) Hoppas det slutar spöregna snart. Finns väl en mysfaktor med det också men du har precis kommit dit ;-) Håller tumme för sol. Här hemma är det blå himmel men så otroligt kallt.

  2. Jo, det är bra när man ska plugga ;). Men lite frustrerande när man knappt kan gå ut :P. Ni har ju sol iaf ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>