Handla

Det är ju en hel del grejer man behöver nu i början. Som tur är har vi träffat australiensare som har bil och som skjutsat oss. Blir jobbigt att bära hem alla grejer. Här packar man också i små påsar (m skitdålig kvalitet) så det är ett maskineri att bära allt :P. Man ser en del övergivna kundvagnar utanför boendeområdena här… Den affären som ligger närmas här är Woolworths, en vanlig matbutik mer el mindre. Det finns även andra/ större butiker där man kan handla mat om man kan åka bil. Man kan gå till Woolworths på ca 20 minuter, men det beror ju på hur varmt det är och vad man ska handla. Det är många som köper cykel när dom är här, det går snabbt att ta sig runt då. Men jag ska inte göra några onödiga investeringar nu utan försöka vara lite sparsam. Det blir mycket andra utgifter som det är.

IMG_0023

IMG_0018

Jag köpte ett paraply idag. Om det nu ska regna nästan en vecka till så vill jag kunna gå ut utan att bli dränkt :P.

2 thoughts on “Handla

  1. Rummet ser väldigt fräscht ut för att vara studentboende, jämför med mitt jag hade i NYC som var det skabbigaste och oskönaste man kan tänka sig. Du skriver så härligt, levande! Keep it up:) Hoppas solen kommer snart, kanske är skönt med lite regn så du hinner fixa allt det som är ”tråkigt”. Börjar orientation week på måndag tro? Nervöst? :)

  2. Vad kul att du tycker det :). ja, rummen är rätt fräscha, men man kan få väldigt olika standard gällande utsikten. Nu har jag mot grönska så det är bra, men det finns dom som har högre upp m balkong mot sjön – vilket är väldigt fint. Det är dock mer fåglar och kryp på den sidan ;). O-week (orientation week) börjar på måndag så då drar det igång lite mer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>