Goodnight!

Vilken fullspeckad dag! Först träffade jag lite folk på transferbussen fr flygplatsen (tre amerikaner, en tysk och en kanadensare). Jag, dom amerikanska tjejerna och några australiensare snackade sedan är vi kommit fram – det visade sig att två av de australiensiska killarna hade bil så vi fick skjuts till affären. Jättesjysst :). Sedan var det dags att skriva kontrakt, se sitt rum och packa upp. Jag var pigg på förmiddagen men jet-lagen kom mot eftermiddagen… Det fick bli två frallor till middag. hade varken ork eller lust!

Jag och en av mina roommates, svenska Karin, blev uppsökta av en av receptionisterna nu på kvällen. Det var en tjej som hade väldigt mycket hemlängtan och hon undrade om vi kunde hjälpa henne, snacka lite m henne eftersom hon också är svensk. Vi får se om hon stannar… Det roliga i den historien var att vi mer eller mindre bara klampade in i den här tjejens lägenhet och bondade med hennes roommate, Lauren. Hon är australiensare och har rätt bra koll på omgivningarna. Så vi ska åka med henne till Mooloolaba Beach i morgon, vilket tydligen ska vara jättefint! Sedan blir det eventuellt Noosa i helgen. Det är verkligen inte svårt att träffa folk! Karin och jag skulle gå ner till poolområdet och se vad som hände där. Av ren slump hamnade vi till sist i en lägenhet med massa svenskar. Jag hade föreställt mig att det skulle vara få svenskar här, men vi blir tydligen fler och fler ;). Det var lite folk från bla Göteborg, så dom ska också med till stranden i morgon. Hade faktiskt lite hemlängtan idag när jag satt själv på rummet (innan jag myst till det lite). Men det släppte lite när man gav sig ut och träffade andra som också var här själva :).

IMG_0014

Nu sitter jag på rummet och ska strax sova. Ska bara fixa med lite pengaöverföring och sånt så jag har pengar på kortet. Man betalar internet en gång i månaden och hyran varannan vecka, måste hålla koll på det där… Har hållit mig vaken hela dagen och nu är klockan 23.59 här (14.59 hemma). Jäkla skevt att flyga genom flera tidszoner! Fler bilder (före/efter) kommer vid ett annat tillfälle :). Godnatt!

IMG_0015

5 thoughts on “Goodnight!

 1. Du kommer att få det helt fantastiskt!
  Njut av sol strand och hav… här är det väldigt grått idag!
  Kan du så släng iväg några strålar häråt;)

 2. Härligt!! Skönt att du inte är ensam :) & jag gissar att regnet lyser med sin frånvaro :) puuuuuss

 3. Du kommer sova som en prinsessa inatt! Ha inte hemlängtan – här är bara grått och jävligt :p Underbart att åka till playan imorrn :D Nu är det din tur att leva strandliv ett halvår framöver! Njut av varje sekund! Puss och bamsekram!

 4. Åh vad freakin lovely allt låter! Håller med Linn, Ingen hemlängtan missy! :) NJUT NJUT NJUT <3 Bitches Corner misses u like crazy, men vi finns här när du kommer hem, LOVE U baby! puss

 5. Tack för peppen! Känns mycket bättre idag. Det har regnat som faan i natt, men klarnar upp nu. Time for breakfast ;)

  Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>