Oh happy day!

Idag har det varit en jäkligt bra dag! Till att börja med lättade vikten av en container från mitt hjärta när jag var klar med uppsatsen. Man kan alltid göra mer, men nu får det vara finito. Martin och jag gjorde pannkakor till sen frulle och sedan åkte jag till pappa. En lång härlig dusch senare var jag redo att dra mot Linn. Var dock lite optimistisk med tiden för att hinna matcha buss och pendeltåg så kom halv-sminkad med blött tovigt hår. Tur att man är bekväm med sina vänner :P. Vi skulle bara fika lite med det blev lite festligare än så. Jag hittade små flaskor med bubbel hemma i kylen som jag tog med. Måste ju fira att jag typ tagit examen :D! Fick som tidigare nämnt en liten bakelse med ett ljus också. Really nice :)!

Senare på em åkte jag till Mallan och käkade pizza och drack vin med henne, Pauli, Liza och Fatima. Jäkligt trevlig kväll (as usual).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>