Julgalan 2012

I lördags hade vi julfest med jobbet. Vi var på Julgalan på Friends Arena där Peter Jöback, Loreen, Lasse Berghagen, EMD, Sanna Nielsen, Molly Sandén, Lisa Miskovsky och Kate Ryan uppträdde. Maten, julbordet, var helt okey. Det var lång kö till alla de julbord som var  utplacerade och det fylldes inte på mat särskilt snabbt. Jag åt en talrik med lite blandad kompott. Orkade inte stå i kö fler ggr :P. Dessertbordet var helt urplockat när vi kom dit, så det blev två knäck och en mini-brownie till kaffet. Lika bra det. Showen var däremot jättebra! Alla artister sjöng bra låtar och bjöd på en riktigt bra show. Loreen och Molly Sandén överraskade med riktigt bra nummer. Hängde mest med Cissi och Emilia, men det var kul att hänga med jobbarkompisarna under mer privata former. Det blev en rolig kväll!

Jag & Emilia:

När själva showen var slut runt 23 drog ett rockband igång i andra änden av arenan. Ett sjukt bra cover-band som bjöd på bra rocklåtar och ett jäkla drag! Vi drog hemmåt runt tolv. Fick åka med Cissi och hennes kille till Skärmarbrink, jäkligt sjysst :)!

Cissi & Emilia

 

2 thoughts on “Julgalan 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>