Julafton

På julaftons morgon skjutsade jag mamma & Håkan till Arlanda. Vi började dock morgonen med lite julgröt och kaffe (så klart ;)). Sedan var jag hos morfar – han fick en smarrig chokladask och så drack vi lite kaffe. Han hade en bra dag, det var kul att han var lite med i matchen! Sedan hämtade jag lillebror och så drog vi hem till pappa. Han hade fixat ett härligt julbord till oss :). Åt så jäkla mycket fisk att intaget av Omega3 borde räcka för hela 2013 ;). Lax, sill och strömming är för jäkla gott! Vi hade en jättelugn dag och mös runt i mjukiskläder. Osminkad och totalt avslappnad – skönt!

Jag fick väldigt fina julklappar! Av pappa fick jag pengar till en resväska samt lite lotter (vi vann dock inga miljoner…). Av Kenny fick jag mer paket (vi hade ju lilla julafton förra veckan också). Han var så jäkla snäll och hade köpt en c-pen till mig! Jag lånar ju Martins nu men den måste jag ju lämna hemma när jag åker. Jag skrev tidigare ett långt inlägg om c-pen som ni hittar här. Sedan fick jag även en guidebok, tre el-adaptrar och lite annat. Är verkligen jätteglad över mina fina paket :D. Jag har världens bästa familj och vänner! Love u!

One thought on “Julafton

  1. Hej! Jag är jätteintresserad av reseadaptrarna du fick till jul, till vilka länder gick de att använda? Tror du det hade varit smidigare med en universialadapter som fungerat i alla länder eller är det lättare att ha 3 separata?

    (Jag håller nämligen på att uppdaterar min sajt med reseadaptrar, http://xn--bagagevg-g0a.nu/reseadapter)

    Hälsningar Björn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>