Bra pryl: Bagagevåg

Ja, och då kanske ni undrar vad man ska med det till… Men faktum är att jag Alltid funderar över vad mitt bagage/ handbagage väger när jag är ute och reser. Jag brukar vara expert på att ha små väskor eller packa med mig lite och fylla väskan med massa roliga grejer på vägen hem. Då blir det lite svårt att hålla koll på alla kilon. Igår hittade jag en liten portabel bagagevåg från enklareliv.se som drivs med AAA-batterier. Dom har en butik i Skärholmen Centrum, var där och kikade på en resväska inför Australien.

Har fått en i julklapp så ska bara hitta en bra modell med så stor volym men så lite vikt som möjligt ;). Blir nog en Samsonite Aeris Basic, 10 års garanti är rätt generöst :).

One thought on “Bra pryl: Bagagevåg

  1. Hej!

    Jag håller på att testa lite olika bagagevågar och tänkte bara höra om du var nöjd med din våg från enklareliv? I så fall ska jag absolut testa denna och inkludera den på min hemsida om bagagevågar.

    Vill du kika på de vågar jag redan har testat kan du kolla på http://bagagevåg.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>