Biljetten är bokad!

Nu ni – nu börjar det bli mer verkligt för mig. Bokade flygbiljetten idag via STA-Travel. Jag är glatt överraskad av deras suveräna service och väldigt trevliga personal. Dom är väldigt kunniga om Australien, olika flygbolag och kan hjälpa till med det mesta. Biljetten kostade ca 11700:-, men då är den ombokningsbar. Som det ser ut nu åker jag den 12e februari och åker hem den 9e juli! WhopWhop!

Som ni ser enligt resplanen åker jag med British Airways Stockholm – London & sedan med Quantas – Australiens största flygbolag. De hade bäst flygtider och sen så tillhör dom samma flygallians = jag slipper checka in och ut väskor. Gällande några andra alt jag kikade på var det byte av bolag vilket jag personligen gärna slipper. Både Quantas och BA har avgångar varje dag – det är ju bra om jag vill ändra min biljett.

2 thoughts on “Biljetten är bokad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>