Farfar

I morse var jag och plockade upp farfar hemma i Björnlunda och sen åkte vi till Nyköpings Lasarett. Vi hämtade hörapparaten som vi var och fixade förra månaden. Efter besöket åt vi räkmacka och testade farfars hörsel lite. Det blir ju helt nytt och annorlunda att lyssna med en hörapparat.

Det blev en succé måste jag säga. För oss båda. Farfar hörde genast bättre och jag slapp skrika i bilen på vägen hem. Sedan ringde vi varandra med mobilerna samt testade den med TVn. Det finns nämligen olika program man kan byta mellan beroende på vilken miljö man befinner sig i. TV-programmet förstärker digitalt ljud medan standardprogrammet förstärker vanligt tal. Mer Hi-Tech än jag trodde ;). Farfar kunde i alla fall sänka TVn från volym 15 till 5 :P. En klar förbättring med andra ord :D.

20121127-200613.jpg

Haha, det bästa denna dag var när farfar visade mig potatissalladen som de säljer i Ica-butiken som ligger i hans hus – dom har döpt den efter honom! Han handlar där typ varje dag och älskar deras potatissallad – så dom döpte den till Curt. Curts Potatissallad, jag dör :P! HAHA!

20121127-200623.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>