Boende i Australien

Under min vistelse på Univerisity of the Sunshine Coast kommer jag bo på UniCentral. Detta är ett privatägt område som ligger 5min promenad från campus. Det finns olika boendemöjligheter. Men då jag åker själv (ingen annan från Uni har sökt hit) så har jag valt att bo på campus. Kikade lite på lägenheter eller hus men då måste man vara fler som hyr. Hade varit grymt annars :)!!

Av de olika boendealternativen som finns nära campus valde jag UniCentral utifrån lite olika kriterier. Dom hade bra information på sin hemsida gällande allt jag funderade över, man har en ett eget rum med dubbelsäng, stort skrivbord, garderober samt eget badrum (skönt!). Något som är ett stort plus är även att det finns tvättmaskin och torktumlare i alla dessa lägenheter samt pool och bbq. I de andra områdena var man tvungen att tvätta i allmäna ”wash-rooms” och betala med mynt. Det känns inte så lockande. Dock så var det ett annat område som hade gym, men tvättmaskinen vägde upp :p.

Det är ju lite lotteri vilka man kommer att få bo med då det är fyra studentrum per lägenhet.  Förhoppningsvis hamnar man med lite reko folk, inga omogna 18-åringar… Men den smällen får man väl ta när man kommer fram ;). Just nu vet jag inte vad jag ska säga mer om just detta. Satte ihop ett litet kollage med bilder som jag hittade på UniCentrals hemsida.

3 thoughts on “Boende i Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>