Back home

Ja hörrni! Idag har jag flyttat – hem till pappa som det ser ut nu. Kommer ha min ”bas” här och sedan vandra mellan mina ”andra” hem… Lillebror har flugit ut och tagit min plats. Detta för att jag ska spara $$$ till Australien. Haha, jag vet att många kommer tycka detta är lite wierd, men det känns bra. Kommer sakna mitt hem något oerhört! Tur att jag kommer så jäkla bra överens m mina föräldrar, det här blir nog bra ;).

20121031-233833.jpg

20121031-233844.jpg

Sitter just nu i mitt barndomshem i rummet jag växte upp i. Fick detta rum när jag var fem år. Tyckte det var asstort samt sjukt coolt att pappa hade ”byggt” det till mig. Nu känns det rätt litet, men ändå väldigt hemma. På gymnasiet fick jag totalrenovera rummet och fick nya möbler. Det var ju så jäkla mysigt! Har fortfarande sängstommen, skrivbordet och stolen kvar (dock inte här) ;). Mysighetskänslan sitter dock i väggarna, i färgen och tapeten som jag valde på gymnasiet ;).

20121031-234504.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>