Tips: Bra fotolabb

När ni ska framkalla bilder kan jag starkt rekomendera att göra det hos Crimson. Jag blev tipsad om denna sida av en bekant som är fotograf och jag är mycket nöjd. Vid flertalet tillfälen har jag framkallat både vanliga bilder och förstoringar här. Dom har bra priser och jättebra kvalitet. Man kan även beställa bilder med helt egna mått om det är så att man är ute efter en udda eller speciell storlek på bilderna. Det kostar dock lite mer då det eg är en tjänst anpassad för yrkesfotografer och proffs (Frontweb Prefix). Men det är värt det ;).

Labbet ligger på Brännkyrkagatan 80-82 vid Zinkens t-bana om man vill hämta bilderna där och slippa betala frakt. Om ni ska framkalla bilder, speciellt sånna som ni vill ha hög kvalitet på, eller förstoringar så vänd er hit. Personligen har jag nog testat nästan alla vanliga företag där man kan framkalla via nätet (ex Fujudirekt, Postfoto, Önskefoto) men inget har hittills hållit samma klass. Kika in här om ni är sugna på att läsa mer :).

Ville passa på att tipsa om detta nu då jag nyss beställde ett bröllopsfoto från mamma & Håkans bröllop till min plast-farmor ;).

One thought on “Tips: Bra fotolabb

  1. Pingback: Trolla med Photoshop | Chriss Österberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>