Hawaii: Sunset Beach

Dagen innan jag åkte hem från Hawaii var jag och Linn på Sunset Beach i North Shore (Oahu’s norra kust). Busseresan dit tog ca två timmar men vi fick se mycket på vägen. Man åkte bland annat förbi Doles ananasplantage och så fick man se det riktiga Hawaii. Waikiki är mest en turiststad.

När vi kom fram trodde jag vi var i paradiset – and we were! The var så obeskrivligt vackert på denna strand. Sanden var blandad med vackra snäckskal, palmer hängde ut över stranden och vattnet var alldeles turkost. På vintern är det väldigt höga vågor här och de märktes på de höga sanddynorna och sandbankarna. Det är även här som de flesta stora surftävlingar hålls när havet tillåter.

Om det är något jag verkligen älskar så är det att bada i havet! När vi hade bytt om och jag hade vandrat med kameran och fotat på beachen så var det dags. Tack vare den höga sandbanken var det bara att ta fart och bokstavligen slänga sig i! Ah vad härligt!! Obeskrivlig känsla! Ett varmt turkost hav, solen skiner – the best of the best. Tappade dock bikiniöverdelen när jag dök i – men det kändes liksom inite som ett så stort bekymmer just då.

Jag kan bara beskriva det som HELT UNDERBART och om det är någonstans man ska åka innan man dör så är det hit.

One thought on “Hawaii: Sunset Beach

  1. Pingback: Energi-boost! | Chriss Österberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>