Fest, spya och San Diego

Wwaaaazzzzzaaaa up?!?!?!?!

Nu är vi i San Diego för dom som inte blivit uppdaterade på annat håll. Har redan sovit här en natt så vi åkte från Vegas igår vid 12 tiden. Tog oss ca sju timmar hit och den gick bra utan polisstopp och annat trubbel :)

Sista natten i Vegas mötte vi upp en gemensam kompis som bor i LA men var i Vegas samtidigt som oss med sin flickvän och hennes bror. Riktigt trevliga människor :)
De hade bokat bord på ett bra och prisat Steakhouse som jag tyvärr inte minns namnet på men var ordentligt stora stekar på mellan 300-600 gram.

Kvällen innan dess var vi ute med dem också men då klubba vi. Blev en rejäl fylla för alla men ännu mer för vissa, en av oss spydde fem ggr varav tre på klubben och en utanför hissen på våningen vi bodde på. Säkert jätteuppskattat :D

20110721-110801.jpg

Idag var en lugn dag i solen där vi brände oss lite på armar och ansikte trots disigt väder. Nu blir det nog bara lugna dagar innan hemresa på måndag kväll US-tid. Ses i Sverige :)

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>