Helgen:

FREDAG

I fredags så var vi ute och åt med lite vänner på Missisippi Inn på Söder. Vi var några som sågs innan middagen och tog ett glas på WC. Härligt var det med ett glas vin! Det har ju under veckan som gått varit Krogveckan då olika restauranter runt om i stan har haft speciella menyer med extra bra priser – så det är bara att passa på. Jag skrev för ett tag sedan om att jag och M var på Ulla Windladh och då åt vi också från Krogveckan-menyn. Helt klart bra pris: för- och varmrätt för 200:-. Missisippi Inn var helt ok. Det var en rätt stimmig och högljudd miljö med blandat klientel. Jag måste tyvär säga att servicen var i sämsta laget med långa väntetider och servitörer som inte riktigt uppfattade våra beställningar trots att vi pekade i menyn… Det var också så att man hellre städade och förberedde inför morgondagen än att erbjuda oss kaffe/dessert eller notan. Det var lite trist. Maten var god - de flesta av oss åt getost med rödbetor och pinjenötter till förrätt och hamburgare till varmrätt. De flesta gillade förrätten men det var blandade meningar om hamburgaren. Som en ej världsvan köttätare tyckte jag att den var väldigt god men det var inte alla som höll med :P. Over all en jättetrevlig kväll men vi behöver inte gå tillbaka dit nästa gång vi ska äta. Vi drog sedan vidare en sväng till Scandic Malmen och (jag) tog en drink. Var på partyhumör men då var det självklart nästan ingen annan som hakade på :P.

LÖRDAG

Igår så var vi med pappa på jakt efter möbler till altanen. Vi åkte ut till Värmdö/Gustavsberg och tittade+shoppade på Brisak. Pappa köpte jättefina möbler och sen så köpte vi lite inredningsprylar och ljuslyktor+dekoration till det nya bordet. En riktigt rolig butik med allt för hemmet i form av utemöbler, intredningsprylar, städartiklar m.m. Jag hittade en sån jäkla söt prydnads-kameleont som jag fick med mig hem. Haha, då kanske ni undrar vad f*n jag ska med den till men den var så charmig att jag bara skulle ha den. Han ser lite rädd ut men det är ju det som är så gulligt :P. Nu står den fint i sovrummet och tittar på mig ;).

   

Efter shoppingturen åt vi middag ute i solskenet på torget mellan Mariatorget och Zinkensdamm. Vi njöt av värmen och av en japansk lunch. Sushi är så jäklans gott! Efter det gick vi en runda och tittade i kvarterets secondhandbutiker. Vi var inne på Filippa K, Judits och Beyond Retro. Jag hittade inget (som jag hade råd att köpa) men Martin köpte ett par snygga solisar!

   

   

One thought on “Helgen:

  1. Pingback: Pimp my kitchen | Chrissblogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>