Martin 25!

I helgen har vi firat Martin som fyllde 25 i lördags. I fredgas var vi ett gäng som samlades hemma hos mig för lite öl och tilltugg. Sedan drog vi vidare till den Libanesiska restauranten Tabbouli på Tavastgatan. Vi åt en buffet med massa goda smårätter. Det är bra och prisvärd mat samt trevlig personal så jag kan verkligen rekomendera er att gå dit någon gång. Jag tror att de flesta var nöjda med kvällen. Trist bara att jag var sjuk och hade grym huvudvärk. Var inte den bästa värdinnan men det får vi kompensera för en annan kväll ;). Viktigaste var ändå att Martin och gästerna hade det trevligt.

I lördags på självaste bemärkelsedagen så var vi ute på en promenad i den härliga solen! Trist dock att det blåste svinkallt men det var mysigt ändå.

 

På lördag förmiddag kom mamma, Håkan, Emma och Julia på födelsedagsfika. Vi blåste ballonger, byggde koja och smaskade på gott fika. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och Håkan och åt middag med nästan hela familjen. Det var en mysig dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>