Dagens lunch:

Vegetarisk pasatasås med fusilli och keso :).

Detta behövs:

Pasta, Kryddor, 3 klyftor vitlök, 1/4 purjolök, 2 tomater,  röd paprika, 1 burk svarta bönor, ost/keso.

 Stek gul lök, purjolök, färsk tomat, färsk paprika och vitlök med kryddor, jag använde lite curry, paprika- och chilipulver. Om man steker kryddorna i smör eller olja så framhäver man smakerna har jag hört. Stek hackade/mosade svarta bönor (istället för att ha i köttfärs) med salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienser och häll på en Dolmio pastasås Original. Låt såsen sjuda och gosa till sig. Servera med pasta och keso/riven ost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>