Min tisdag

Igår så var jag runt i princip hela stan. Dagen började i Abrahamsberg hemma hos Simon. Vi skrev klart vårt arbete, fikade och år lunch. Jag gjorde det sista finslipet i morse och i morgon så ska vi äntligen lämna in uppsatsen! Skönt! Får se om det kanske behövs filas liite mer på den innan dagen är slut… Vi åkte sedan sällskap in till stan och jag promenerade en stund på Hornsgatan. Hade lite dötid innan jag skulle möta Mallan på Sats. Hittade en ny favvobutik som jag kommer att skriva om sen.

Efter att ha strosat en stund blev det som sagt hårdträning. Tog ut mig nästan helt de första 30 minutrarna på Energypasset (det känns mycket jobbigare nu än hur jag minns den gamla koreografin…). Svettades som en tok – man känner att man lever ;). Sedan hängde jag med på Dansaerobicen där jag kände mig lika smidig som en hjord elefanter med tanke på att jag hade en sjukt energisk och duktig discodansare framför mig som svängde med sitt blonda hår och vägde väl en sisådär 45kg. Men det bjuder jag på. Som Mallan sade – ”Du måste köra fler gånger för att bli bättre, så dåligt var det ju inte alls!…” Tack darling, koordinationen är definitivt inte på topp, tåls att fundera mer över det :P. Min röv brinner idag och det är ju i alla fall ett tecken på att jag tog i ordentligt igår. What a feeling ;).

4 thoughts on “Min tisdag

  1. Tack Linn! I try, vill ju vara snygg för dig ;)

    Mallan, I know. Du är mest klok av oss två <3
    Apropå (**) koordination så ska jag ge det flera försök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>