Härlig söndag!

Idag så lös solen så härligt när vi vaknade och på vägen hem! Så skönt med ljuset och att solen är lite närvarande och värmande! Nu går det mot ljusare tider ;). Efter en trevlig frukost med delar av min härliga familj så samlades vi som hade sovit kvar efter lördagens festligheter på Stadshotellet för att umgås lite innan det var dags att åka hem. Jag kan rekomendera en latte ur baren på entréplan, mycket god ;).

Väl hemma hann jag bara plocka upp lite av packningen innan jag promenerade till Farsta centrum. Jag hade bokat in mig på SatsCykling och SatsCore 16.30-17.30. Det var skitbra pass idag och jag tog ut mig ordentligt. Tog tunnelbanan hem för benen var som spagettis :P. Väl hemma hade <3at handlat, lagat middag och en supergod dessert från Halv 8 Hos Mig-kokboken. En chokladdessert som kallas ”Farmor Astrids tobleronemousse” med jordgubbssås. Jäklars gott var det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>