Söndagsmiddag

Idag så bestämde vi att vi skulle bjuda mamma och Håkan på middag – hemma på Söder. Vi är ju där titt som ofta och äter samt fikar så nu var det hög tid att bjuda igen. Vi hade med oss och gjorde i ordning kyckling inlindad i bacon och fylld med mögelost/brieost som tillagades i ugnen. Till det serverades sallad, bea och potatisgratäng som mamma fixat (rester **). Det var mys och himla gott! Till efterrätt blev det chokladtårta och kaffe samt lite ”Ensam mamma söker” + ”Vem kan slå Filip och Fredrik”. Allt som allt en mysig familjekväll!

Mamma bjöd på en liten förrätt med ädelost och grädde (?). Jag smakade inte för jag var inte sugen men de andra mumsade i sig.

Tacka Håkan som tog över kameran och plåtade lite han också, för omväxlings skull. Inte för att ni ser mig särskilt mycket men jag är med på ”kyckling”-kortet ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>