Shoppat

Idag var jag en sväng i Farsta Centrum och handlade lite. Jag köpte en present till pappa (det är fars-dag på söndag), present till min kusin Moa som fyller 18 år idag (GRATTIS!) och en rutig ”skogshuggarskjorta” till mig. Det är faktiskt en herrmodell men den har snygg lös passform och sitter bra om man rullar upp ärmarna. Ska ha den i morgon med en svart kavaj, stuprörsjeans och rött läppstift som jag köpte på jobbet igår :).

    

Jag måste ge beröm åt personalen på Dressman i Farsta. Dom är väldigt servicemind och sätter verkligen kunden först. Jag hade nämligen sett denna skjorta i Metro där det stod pris 149 kronor. I butiken hade dom priset 199 kronor och visste inte att det var någon kampanj. Men det var inget att snacka om, han i kassan sänkte den till 149 utan att ens kolla upp om det stämde eller ej. De vill ha nöjda kunder sade han bara. Wow tänkte jag, jag vet att dom är trevliga men servicen är ju sjukt bra. I’ll be back! Älskar företag som jobbar så, inget krångel och tjafs ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>